Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας στο τηλ. 210 8161712.
Ευκολίες πληρωμής! ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

  SWISS ELECTRONICS
 x 

0 Προϊόντα. Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τι είναι η αντλία θερμότητας

Η αντλία θερμότητας είναι η συσκευή που αντλεί θερμική ενέργεια από μια θερμή δεξαμενή (αναφέρεται ως πηγή) που βρίσκεται σε χαμηλή θερμοκρασία προς μια...

Σκοπός

Σκοπός του άρθρου αυτού έιναι να ενημερώσει τους καταναλωτές για τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του κάθε υλικού. Στο άρθρο αυτό περιλαμβάνεται επίσης μια ενδεικτική σύγκριση του κόστους λειτουργίας μεταξύ των δύο υλικών.

Τι είναι το Pellet;

To Pellet, είναι το υλικό που παράγεται από «ζωντανούς οργανισμούς» όπως ξύλο, υπολείμματα καλλιεργειών κ.α. και χρησιμοποιείται σαν καύσιμο, προκειμένου να παραχθεί ενέργεια. Πιο συγκεκριμένα, για τη παραγωγή pellets χρησιμοποιούνται κυρίως κομμάτια ξύλου, είτε μαλακού (πεύκο, έλατο, ερυθρελάτη), είτε σκληρού...

Σκοπός Άρθρου

Το άρθρο αυτό στοχεύει στην ενημέρωση των καταναλωτών για τις πιστοποιήσεις που πρέπει να φέρει το πέλλλετ( ειδικά όταν αυτό θα χρησιμοποιηθεί για οικιακή χρήση) καθώς και τα πιθάνα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν απο την χρήση αμφιβόλου ποιότητας πέλλετ.

Σκόπος του άρθρου είναι η ενημέρωση των καταναλωτών για τον σωστό τρόπο τοποθέτησης μια ένθετης εστίας(κασετίνας) σε ήδη υπάρχον τζάκι.

Βήμα Πρώτο: Στο στάδιο αυτό σπάμε την επένδυση του τζακιού προκειμένου να βρούμε την “φούσκα” του τζακιού

(1) Η πρωτογενής καύσης ρυθμίζεται απο την περσίδα στην πρόσοψη.

(2) Ο δευτερογενής αέρας καύσης εισέρχεται απευθείας απο το πάνω μέρος της πόρτας και κρατά το τζάμι καθαρό...

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ι. Γαβριήλ 53, Αχαρναί, 13672
Τηλ: 210 8161712, 210 8161702 - email : kazisinfo@gmail.com

e-mail : kazisinfo@gmail.com

Φόρμα Επικοινωνίας