Μπείτε στο νέο μας Ε-shop Kazis.gr για μεγαλύτερη ευκολία!! Παραγγελίες στο 210 81 61 712.
Ευκολίες πληρωμής! ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

  SWISS ELECTRONICS
 x 

0 Προϊόντα. Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σκόπος του άρθρου είναι η ενημέρωση των καταναλωτών για τον σωστό τρόπο τοποθέτησης μια ένθετης εστίας(κασετίνας) σε ήδη υπάρχον τζάκι.

Βήμα Πρώτο: Στο στάδιο αυτό σπάμε την επένδυση του τζακιού προκειμένου να βρούμε την “φούσκα” του τζακιού
metatropi energeiakou tzakiou 1

Βήμα Δεύτερο : Στο στάδιο αυτό σπάμε την “φούσκα” του τζακιού, αφαιρούμε τα πυρότουβλα(εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο) και καθαρίζουμε απο τυχόν παλαιά υπολείματα καύσης.

metatropi energeiakou tzakiou 2

Βήμα Τρίτο: Μονώνουμε το θάλαμο που θα τοποθετηθεί η νέα εστία καθός και τον θάλαμο στον οποίον θα καταλήξουν οι αεραγωγοί. Με τον τρόπο αυτό ελαχιστοποιούμε τις απώλειες απο την εστία προς τον τοίχο και εκμεταλευόμαστε και την θερμοκρασία που αναπτύσεται στην καπνοδόχο.
metatropi energeiakou tzakiou 3

Βήμα Τέταρτο: Τοποθετούμε την εστία της επιλογής μας, συνδέουμε την καμινάδα και τους αεραγωγούς θερμού αέρα και ελέγχουμε ότι η εστία δουλεύει κανονικά χωρίς να έχουμε διαφυγή καπνού.
metatropi energeiakou tzakiou 4

Βήμα Πέμπτο: Κλείνουμε τον θερμοθάλαμο και τα κένα που τύχον έχουν δημιουργηθεί κατα την εγκατάσταση με πυρίμαχη γυψοσανίδα και καλύπτουμε την έξοδο των αεραγωγών με μία περσίδα. Το τζάκι μας είναι έτοιμο προς χρήση.
metatropi energeiakou tzakiou 5

Η παραπάνω εργασία διαρκεί 2-3 ημέρες (ανάλογα με τις απαιτήσεις της μετατροπής και της εγκατάστασης της γυψοσανίδας) και πραγματοποιείται απο έμπειρα συνεργεία της εταιρίας φροντίζοντας παράλληλα την αποφυγή φθορών στον χώρο σας.

Για να δείτε τις ένθετες εστίες μας(κασέτες) κάντε κλίκ εδώ.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ι. Γαβριήλ 53, Αχαρναί
Τηλ: 210 8161712, 210 8161702 - email : [email protected]

e-mail : [email protected]

Φόρμα Επικοινωνίας