Μπείτε στο νέο μας Ε-shop Kazis.gr για μεγαλύτερη ευκολία!! Παραγγελίες στο 210 81 61 712.
Ευκολίες πληρωμής! ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

  SWISS ELECTRONICS
 x 

0 Προϊόντα. Το καλάθι σας είναι άδειο.

giati na metatrepsw to tzaki anoixtou thalamou se energeiako (1) Η πρωτογενής καύσης ρυθμίζεται απο την περσίδα στην πρόσοψη.

(2) Ο δευτερογενής αέρας καύσης εισέρχεται απευθείας απο το πάνω μέρος της πόρτας και κρατά το τζάμι καθαρό.

(3) Ο αέρας της δευτερεύουσας καύσης είναι ποσοτικά συγκεκριμένος, εισέρχεται απο την βάση της εστίας και προωθείται μέχρι την κόφτρα της εστίας.

Τα πλεονεκτήματα απο την μετατροπή ενός ανοικτού τζακιού σε ενεργειακό είναι τα εξής :

  • Εκμετάλευση στο μέγιστο δυνατό βαθμό της θερμαντικής ικανότητας της εστίας.
  • Σημαντική μείωση στην κατανάλωση ξύλου( από 2-4 Kg/h).
  • Αύξηση του βαθμού απόδοσης του τζακιού( έως και 75%).
  • Αποφυγή ειροής μικροσωματιδιών και κάπνου στον χώρο μας αφού όπως φαίνεται και απο το σχήμα ο αέρα καύσης και ο αέρας που εισέρχεται στον χώρο μας είναι τελείος ανεξάρτητοι.
  • Χαμηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στο περιβάλλον λόγω της καλύτερης καύσης του ξύλου.
  • Απόλυτη ασφάλεια κατά τη διάρκεια λειτουργίας του τζακιού, αφού δεν διατρέχουμε κίνδυνο να πεταχτεί καύτρα εκτός του τζακιού, γεγονός που μας επιτρέπει να αφήνουμε αναμμένο το τζάκι μας ακόμη και όταν λείπουμε από το σπίτι.
  • Απόλυτο έλεγχο της καύσης καθώς εμείς καθορίζουμε με τον έλεγχο του οξυγόνου το επίπεδο της καύσης και μπορούμε να αυξομειώσουμε τη φωτιά όπως επιθυμούμε.

Οι σημερινές εστίες είναι κατασκευές υψηλής τεχνολογίας (ΟΧΙ ΟΛΕΣ) που προσφέρονται και για κύρια θέρμανση με ομοιόμορφη θερμοκρασία, ακόμη και ολόκληρου του σπιτιού. Αυτό επιτυγχάνεται είτε με διανομή ζεστού αέρα σε κάθε δωμάτιο με κατάλληλους αεραγωγούς και βεντιλατέρ, (αερόθερμα ενεργειακά τζάκια), είτε με σώματα καλοριφέρ, (ενεργειακά τζάκια καλοριφέρ). Σ’ αυτή τη μορφή τζακιού, η εστία καλοριφέρ είναι στην ουσία ένας λέβητας ξύλων, γι’ αυτό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απλό τζάκι, δηλ. χωρίς την εγκατάσταση των σωμάτων και την κυκλοφορία νερού, γιατί θα καταστραφεί ο λέβητας.

Τα τετραγωνικά που μπορεί να θερμάνει ένα τζάκι είναι συνάρτηση της ισχύος της εστίας, της μόνωσης του σπιτιού, το εσωτερικό ύψος του σπιτιού, τις κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής και της διαρρύθμισης των χώρων. Μελετώντας την κάτοψη του σπιτιού σας μπορούμε να σας ενημερώσουμε εμπεριστατωμένα για το κατάλληλο μοντέλο καθώς και τον τρόπο εγκατάστασης που πρέπει να επιλέξετε, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Οι αερόθερμες εστίες μπορούν να ζεστάνουν μέχρι 150 τ.μ ενώ το τζάκι καλοριφέρ μέχρι 200 τ.μ. .

Δευτερεύουσα καύση
Η δευτερογενής καύση συντελεί ώστε τα καπναέρια της πρωτογενούς καύσης να καίγονται με δευτερεύουσα φλόγα πριν την είσοδό τους στον καπνοσυλλέκτη χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό θέαμα διπλής φλόγας, μεγαλύτερη απόδοση και επομένως εκπομπή λιγότερων ρύπων στο περιβάλλον (οικολογική καύση).

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ι. Γαβριήλ 53, Αχαρναί
Τηλ: 210 8161712, 210 8161702 - email : [email protected]

e-mail : [email protected]

Φόρμα Επικοινωνίας