Μπείτε στο νέο μας Ε-shop Kazis.gr για μεγαλύτερη ευκολία!! Παραγγελίες στο 210 81 61 712.
Ευκολίες πληρωμής! ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

  SWISS ELECTRONICS
 x 

0 Προϊόντα. Το καλάθι σας είναι άδειο.

Στοιχεία επιχείρησης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-kazis.gr λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://e-kazis.gr και λειτουργεί σύμφωνα με τους όρους που παρατίθενται παρακάτω.

Ο καταναλωτής με την συναλλαγή του με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα e-kazis.gr αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους της σελίδας Σε διαφορετική περίπτωση ο καταναλωτής οφείλει να απέχει από την χρήση του καταστήματος.

Ασφάλεια

Το κατάστημα e-kazis.gr χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα και καθιερωμένα προγράμματα όσο αναφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Προσωπικά δεδομένα

Οποιαδήποτε στοιχεία συλλέγονται από τους πελάτες μας με σκοπό την έκδοση τιμολογίου και την ασφαλή διενέργεια των συναλλαγών τους, δεν χρησιμοποιούνται για κανέναν άλλο σκοπό. Το κατάστημα e-kazis.gr ακολουθεί τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων βάση του Ν.2472/1997. To κατάστημα μας δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση των προσωπικών σας στοιχείων που ενδεχομένως είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση της μεταξύ μας οικονομικής συναλλαγής, πλην υπεράνω εντολής Ανωτέρας Δημόσιας Αρχής.

Τρόποι πληρωμής – Κόστος μεταφορικών

Αναφέρονται λεπτομερώς σε άλλη σελίδα τους καταστήματος.

Ανωτέρα βία-Ζημιές

Σε περίπτωση που η εκτέλεση της παραγγελίας δεν δύναται να πραγματοποιηθεί εντός του ορισμένου χρονικού ορίζοντα για λόγους ανωτέρας βίας(κακοκαιρία, απεργίες ,κλπ) , θα υπάρξει άμεση επικοινωνία προκείμενου να επιβεβαιώσουμε την εκτέλεση της παραγγελίας υπό τις παρούσες συνθήκες.

Πολική τιμών

Το e-kazis.gr διατηρεί οποτεδήποτε το δικαίωμα μεταβολής των τιμών, χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση και εξήγηση. Οι αναγραφόμενες τιμές είναι τελικές τιμές του προϊόντος συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α.

Παραγγελία

Η παραγγελία σας μπορεί να γίνει τηλεφωνικά, μέσω e-mail ή ηλεκτρονικά. Μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής (ή μέσω e-mail) παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος του τμήματος πωλήσεων για την επικύρωσή της καθώς και για την επιβεβαίωση της τιμής και της διαθεσιμότητας του προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση προτείνουμε την τηλεφωνική επικοινωνία πριν την παραγγελία σας προκειμένου να σας καθοδηγήσουμε στα προϊόντα που πραγματικά έχετε ανάγκη αλλά και για να ενημερωθείτε πέρα των παραπάνω και για τυχόν ειδικές προσφορές

Διαθεσιμότητα – Επικύρωση παραγγελίας

Ενδέχεται παρά την συνεχή άμεση ενημέρωση εκ μέρους μας τιμών και της διαθεσιμοτήτων των προϊόντων του καταστήματος, να έχουν υπάρχουν μεταβολές στα παραπάνω χωρίς να είναι εμφανείς στην ηλεκτρονική σελίδα του καταστήματός μας.

Για του τους παραπάνω λόγους και για καλύτερη και εγκυρότερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε για τηλεφωνική επιβεβαίωση δεδομένου ότι δεν εγγυόμαστε τις αναγραφόμενες με τις τρέχουσες τιμές. Δεσμευόμαστε όμως για την άμεση ενημέρωση του καταναλωτή στην περίπτωση αυτή. Γενικότερα κάποιες διαθεσιμότητες μεταβάλλονται απρόβλεπτα ανάλογα το προϊόν και τον προμηθευτή. Το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί για να παραλάβετε τα προϊόντα σας, εξαρτάται από την διαθεσιμότητα, το σημείο παράδοσης, τις συντρέχουσες οικονομοπολιτικές συνθήκες, τις καιρικές συνθήκες κλπ. Το κατάστημα μας θα σας παραδώσει την παραγγελία σας στο ταχύτερο δυνατό χρόνο.

Σε περίπτωση διαφοράς αναγραφόμενων τιμών – διαθεσιμοτήτων, τόσο η τιμή όσο και η διαθεσιμότητα θα συζητηθούν και θα συμφωνηθούν με εκπρόσωπο του καταστήματος μας.

Σε περίπτωση που το ηλεκτρονικό κατάστημα e-kazis.gr διαπιστώσει ότι η παραγγελία σας ζημιώνει την εταιρεία μας, έχει το δικαίωμα να μην την κάνει αποδεκτή και να σας προτείνει εναλλακτική προσφορά. (παράδειγμα : Η τιμή αυτή μπορεί να είναι είτε αυξημένη είτε μειωμένη σε περίπτωση κάποιας τρέχουσας προσφοράς)

Η ένδειξη " Άμεσα διαθέσιμο" κυρίως σε μεγάλες θερμαντικές μονάδες (λέβητες, σόμπες) δεν είναι δεσμευτική και ισχύει βάση των υπαρχουσών καταλόγων και τις ενημέρωσης της εταιρίας από τους προμηθευτές.

Σε περιπτώσεις προϊόντων τα οποία ανήκουν στις ειδικές περιπτώσεις (ακριβό είδος, μη ευρεία κατανάλωσης) είναι πιθανό η παραγγελία σας να δεσμεύεται από προκαταβολή ίση με το 1/3 της αξίας της παραγγελίας. Η συγκεκριμένη παραγγελία θεωρείται ότι γίνεται αποδεκτή μόνο αν ο πελάτης συμφωνήσει με τις ειδικές απαιτήσεις του καταστήματος που θα του δοθούν αναλυτικά.

Παραλλαβή παραγγελιών

Κατά βάση οι παραγγελίες παραδίδονται στον χώρο και διεύθυνση που θα μας υποδείξετε και σύμφωνα με χρεώσεις ή άνευ που έχουν προηγουμένως συμφωνηθεί. Εναλλακτικά, μπορείτε να παραλαμβάνεται την παραγγελία σας και από το κατάστημα εντός του ωραρίου λειτουργίας κατόπιν συνεννοήσεων με το κατάστημα. (Προφανώς αυτό δεν είναι δυνατό για προϊόντα με πολύ μεγάλο βαρός ή όγκο).

Επιστροφές

Αν και εφόσον συντρέχουν αποδεδειγμένα λόγοι επιστροφής προϊόντων, όπως είναι ελαττωματικό προϊόν, κακής ποιότητας προϊόν, διαφορετικό προϊόν από την παραγγελία κλπ, διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών (DOA) με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας. Για την επιστροφή του προϊόντος, αυτό θα πρέπει να μην είναι κατεστραμμένο και να έχει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα/εξαρτήματα τα οποία το συνόδευαν και πλήρη τη συσκευασία του. Η προμηθεύτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει και να επιβεβαιώσει την ορθότητα της επιστροφής. Επιστροφή της αξίας της παραγγελίας στον πελάτη γίνεται εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών με μετρητά, πίστωση στην πιστωτική καρτά, όπως άκριβώς πραγματοποιήθηκε και η αγορά.

Σημειώνετια ότι το e-kazis.gr δεν ευθύνεται για ελαττωματικά ή κακής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει στους πελάτες του διότι όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές μας συσκευασμένα και σε απολύτως καινούρια κατάσταση.

Τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο.

Ακύρωση παραγγελίας – Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σε περίπτωση υπαναχώρησης, o πελάτης δικαιούται να υπαναχωρήσει από την πώληση μέσα σε χρονικό διάστημα δεκατεσσάρων* (14) ημερολογιακών ημερών* από την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης παροχής υπηρεσιών (όταν πρόκειται τέτοια σύμβαση), ή από την παράδοση (όταν πρόκειται για προϊόντα).

Η υπαναχώρηση αυτή δεν είναι απαραίτητο να έχει συγκεκριμένη αιτιολογία και χωρίς καμία επιβάρυνση και αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εξαρτημάτων, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους.

Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης (εγγράφως ή ηλεκτρονικά), το e-kazis.gr, αποδίδει το τίμημα που εισέπραξε για την εν λόγω παραγγελία με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε πραγματοποιηθεί η παραγγελία. Η επιστροφή θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών τόσο του προϊόντος όσο και του τιμήματος.
Δεν επιστρέφονται δαπάνες παράδοσης μόνον αν ο πελάτης είχε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλο από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που προσφέρει το κατάστημα e-kazis.gr. Επιπρόσθετα ο πελάτης υποχρεούται να επιστρέφει τα προϊόντα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία κοινοποίησε την υπαναχώρηση.

Ο πελάτης ευθύνεται να αποζημιώσει την εταιρεία αν έκανε χρήση άλλη από εκείνη που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών στο διάστημα μέχρι τη δήλωση της υπαναχώρησης. To e-kazis.gr δικαιούται να συμφωνήσει με τον πελάτη για το ποσό της αποζημίωσης ακόμα και με αμοιβαίο συμψηφισμό. Σε περίπτωση που η υπαναχώρηση αφορά παροχή υπηρεσιών, ο πελάτης οφείλει να καταβάλει ένα ποσό ανάλογο προς τα παρασχεθέντα μέχρι τη δήλωση υπαναχώρησης. Εάν ο καταναλωτής ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης τυχόν συνδεδεμένες συμβάσεις λήγουν αυτομάτως, χωρίς κανένα κόστος για τον πελάτη.

Τροποποίηση Όρων χρήσης

Το e-kazis.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση και σε εναρμόνιση με το ισχύον νομικό πλαίσιο. Ο πελάτης μας θεωρείται ότι ενημερώνετε πλήρως και διαρκώς για τους όρους χρήσης της σελίδας www.e-kazis.gr

Ισχύον Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσής μας, διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ι. Γαβριήλ 53, Αχαρναί
Τηλ: 210 8161712, 210 8161702 - email : [email protected]

e-mail : [email protected]

Φόρμα Επικοινωνίας